25 september 2005

En terug!

Eindelijk terug. Viert feest! Terug van het verre Luxemburg. 2 Dagen plezier en vertier. Na een dikke 3 uur rijden stonden we voor ons grote (uiteraard) vijf-sterrenhotel in Echternach, te Luxemburg. Groot, lange gangen, maar duidelijk niet meer van de modernste. Het was de eerste keer in dit hotel. Het hotel waar we tot nu toe elke keer gingen (ongeveer 7 keer bij benadering) was al volgeboekt toen we in april probeerden te boeken. Wij vol wrok, zochten ander en beter en dachten dat daar gevonden te hebben. Het uitzicht was heerlijk, geen lawaai, maar de kamer was donker, en eerder ongezellig. Maar seg, de rest! De rest viel reuzegoed mee! Lekker overvloedig eten, groot zwembad, fitnesszaal.

In de voormiddag wandelden we er onze benen vanaf. Een rotswandeling kan er altijd nog bij dachten we zo. We waren duidelijk niet de enigen met deze plannen, foutlopen zat er deze keer niet in (de vorige jaren liepen we gegarandeerd op elke wandeling fout). Na het middageten trokken we richting zwembad en fitness. Een zwembad met overal knopjes, en overal moesten we eens kunnen drukken natuurlijk. Wildwaterbanen, sproeiers, broebelbaden, heerlijk! De fitness was niet veel soeps, de helft van de aanwezige toestellen werkte niet, toch mss een klein minpuntje, maar kom seg, zo belangrijk was dat nu ook weer niet.

's Avonds vreten tegen de sterren op, daar kwam het op neer. Meer ook niet. De moeite niet waard om te vertellen dat zoveel-gangen-menu's echt wel smaken, zeker met bijbehorend wijntje ;-)

En vandaag gewoon simpelweg teruggekeerd, je houdt het niet voor mogelijk ...

Geen opmerkingen: