21 januari 2006

Dromen

Ik heb weeral eens geweldig gedroomd deze nacht. Ik droomde dat ik op m'n eentje naar de Italiaan trok om een lekkere pizza te verorberen. Dat is op zich al heel raar, zou nooit in mij opkomen. De ober van dienst, zoals gewoonlijk dezelfde, deed wel een beetje raar. Om te beginnen kwam hij daar af met een menukaart. Heel raar he. Wel als je weet dat we de menukaart daar al vanbuiten kennen (aangezien ze zo groot niet is) en we op voorhand altijd al weten wat we willen eten. Op het eten zelf niets aan te merken, daar kan ik me ook niet al te veel van herinneren. Maar dan ... Ik drink normaal gezien thee aangezien ik koffie niet binnen krijg. Hier wordt het feit dat dromen soms extreem onrealistisch zijn nog maar eens in de bloemetjes gezet. Ik kreeg m'n thee namelijk geserveerd in een glas van Jupiler, en niet eens halfvol. Ge moet dus niet denken dat ik daar drinkgeld achtergelaten heb! (Ook al omdat meneer den Italiaan daar heel den tijd geniepig stond te lachen in mijn richting).

Vanavond ga ik iets doen waarvoor een kwart van mijn bloglezers mij naar de hel wensen. Een ander kwart zal misschien jaloers zijn. De helft die overschiet zal zeggen: "hoe oninteressant, ik doe liever andere dingen om mijn avond te passeren." Wat ik ga doen? Wel heel simpel, ik ga voetbal kijken, live en direct sur place! (hier valt de helft af wegens ongeïnteresseerd). Plaats van afspraak is de wedstrijd Anderlecht - Cercle Brugge (Hier worden de kwartjes verdeeld). Welliswaar op uitnodiging. Gelukkig hoeven we niet in het koude natte winterweer te gaan zitten en mogen we de wedstrijd volgen vanuit de loges (anders zou er ook zo veel goesting niet zijn denk ik). Voor de wedstrijd eerst nog uitgebreid eten en erna de afterparty, als ze tenminste gewonnen hebben ... anders zal het weer rap gedaan zijn. Een klein verslagje volgt morgen!

PS : Vannacht heeft mijn broer door het raam naar beneden gekotst! Respect! Altijd weer lachen als ik zo'n dingen hoor :-)

5 opmerkingen:

Anne zei

Aha, en dan hoop ik dat ge tenminste (ok, het is wel niet Club, ma toch) voor Cercle zijt...
Nu ja, 't Is niet dat ik een echte Brugge-supporter ben... Ik vind ze gewoon leuker als Anderlecht

Jonas zei

Nja, we worden uitgenodigd door een Anderlechtfan, als we nog willen uitgenodigd worden dan ... ;-)

fILLE zei

Ik behoor tot de andere helft :-)

de ps was wel hilarisch :-)

DVLMN zei

Mocht je broer die nacht uit 't raam naar boven gekotst hebben, dan mocht ie zeker in 't hart van vlaanderen komen. Nu is ie gewoon een zatterik die nie rap genoeg aan de pot raakte.
Respect!

Jonas zei

Ik zal het hem eens voorstellen zenne ;-)