17 februari 2006

Dnekeew !

Weekend! Even op adem komen van een te vermoeiende week. Vandaag enkel 2 uur recht, dus dat viel nog mee. Daarna Comedy Club in de grote aula. Ziehier mijn verslag : Het was saai, slecht, slaapverwekkend, stom, en een beetje heel veel tijdverspilling. Een heel uur lang domme gedichtjes van Dennis Nowe, zittend op een stoel, zonder enige intonatie in z'n stem. Voor 5 minuten lukt dat nu nog wel, maar zo een vol uur luisteren. Neen danku, één keer is voldoende. Volgend jaar kunnen ze misschien eens op zoek gaan naar een echte stand-up comedian, deze zat zelfs nog neer. Uit beleefdheid van het oh-zo talrijk opgekomen publiek gaven we hem nog een applaus, maar of het echt verdiend was ...

Danku ook aan al de mensen die mij al grijnzend bekeken vandaag. Ik gok erop dat ze in de Fuse aanwezig waren woensdag. Woensdag ging het er gaan stuiven beloofde ik ergens in mijn comments en het heeft er gestoven, neem dat van mij aan! Vanmiddag ook nog even met Sarah in de Club vertoeft. En wat dronk Jonas, jawel Cola!


Meer valt er niet te bloggen vandaag, ben nog altijd moe :-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bah ,hatelijk als iemand monotoon leest ...ik zou het geen uur volhouden !

Anoniem zei

ik vond dennis nowé vorige week wel amusant in comedy casino, maar ik denk ook dat een uur van dat een beetje te veel van het goede is.