22 februari 2006

Ok ik treinen

Ok, er valt hier weer een serieuze berg stress van me af. Management is een ramp. Of beter gezegd, was een ramp, want er is een oplossing uit de lucht komen vallen. Of beter gezegd, we hebben pijl en boog genomen en de oplossing even vakkundig uit de lucht gehaald. Genoeg geöfbeterd, even terug naar de essentie. Ons bedrijf werkte niet echt mee en hield ons zelfs gewoon aan het lijntje. Een bedrijfsbezoek was geregeld, maar plots was de verantwoordelijke ziek en konden we het vergeten. 500 Pogingen later zijn we nog niet binnengeraakt. Wij dus naar de prof met ons probleem. Ik kan heel goed zielig kijken, maar ik had het niet nodig, de prof begreep ons probleem en stelde ons een oplossing voor. Daar kunnen we ons weer eens achter zetten. Voor de rest is dat allemaal zo spectaculair niet!

Ik heb een woord luidop mogen zeggen tijdens de les Macro Economie. Mogen was eerder moeten, het woord was "Surplus". Niet dat ik een genie ben, logisch redeneren en de slides brachten me tot de juiste oplossing. Vervolgens zadelde ik Tim op met een fout antwoord en verwacht ik elke moment een ferme lap op mijn bakkes. Het was per ongeluk!

Treinen die stoppen 200 meter voor een station zijn ook altijd geweldig grappig. Gelukkig hadden we hier te maken met een machinist die het technisch mankement eigenhandig kon oplossen. Wat een held, deze verdient een geweldig groot standbeeld. Spijtig dat ik vergeten ben om z'n handtekening te vragen! Een kwartier heeft het geduurd, 10 bladzijden in mijn boek van Herman Brusselmans.

3 opmerkingen:

Anneke zei

Hmmm 10 bladzijden op een kwartier. En ik dacht dat ik snel kon lezen. :$

Anne zei

10 bladzijden op een kwartier??? Ge zijt gij nen mega-kanjer zekers... Zo moogde gij ook altijd mijn boekskes voor school es komen lezen zenne :)

Jonas zei

Brusselmans leest snel zenne, en de lettergrootte varieert ook wel van boek tot boek ;-)