23 februari 2006

Aargh!

Ik zit weer met een gat in mijn hoofd, weet niet meer wat mijn oorspronkelijke plan was. Wat zou ik nu weer voor leuks gaan vertellen? Geen idee, maar iets is beter dan niets. Ik zuig wel wat uit m'n duim. Iets over school ofzo? 4 uur kostencalculatie meegemaakt vanop de eerste rij! Ok, er waren er dan wel maar drie, maar het is en blijft nog wel steeds de eerste. Iemand jaloers? Ik dacht het niet nee. Gelukkig geeft de prof van dienst nog lekker veel pauze!

Ik lijk weer last te hebben van de onontwijkbare vermoeidheid. Ben weer compleet moe, nergens meer zin in. Een plan zou kunnen zijn om eens wat vroeger te gaan slapen, maar daar heb ik ook weer geen zin in. Morgen geen school, waarom zou ik dan eerder mijn bed opzoeken? Ik weet al wat het is, ik mis gewoon mijn schooltje! Ok, dat klonk overdreven en dat was het ook, ben gewoon op zoek naar een reden ... nevermind, een hoopje zever bij elkaar. Dat is nog de beste verklaring van dit vorige.

Misschien heeft het allemaal wel te maken met het boek van Brusselmans dat ik aan het lezen ben. Dat van "Ik ben rijk, beroemd en ik heb nekpijn" of zoiets in den aard. Vandaag nog eens getest. 15 pagina's gelezen tussen Mechelen en Brussel Centraal. Een ritje van 21 minuten. Ik lees dus wel degelijk vrij snel blijkbaar. Maar ja, niet echt zware materie, leest zeer vlot.

Ik ga nog eens op zoek gaan naar nieuwe goede muziek om aan mijn lijstje toe te voegen. Aangezien het aanpassen toch even duurt heb ik er nooit veel zin in, maar bij deze, ik verander straks weer wat! Ook mijn laatste film wordt weer aangepast. Cannibal the musical is film nummer 10 van 2006, en wat voor één. op iMDB krijgt hij als ik me niet vergis nog 7.1/10. Low Budget, idiote acteurs, idiote muziek en overacting. Dat lijkt me een goede samenvatting! Wel met plezier gekeken, maar een tweede keer hoeft niet.

1 opmerking:

Glenn zei

Het moeheidssyndroom steekt overal de kop op ... gelukkig is het bijna krokusvakntie :-)