12 mei 2006

Een lieve snoet doet iedereen goed!

Ah! Kijk een aan, het is volledig gedaan. Althans de lessen. Het laatste werkje is ingediend, we kunnen er aan beginnen. Vanaf morgen is het dus geweldig menens. Ik denk dat ik alvast ga beginnen met een dagje Macro-Economie. Een opwarmertje. Om dan de rest van de week met een hele hoop andere vakken te vullen.

Vandaag werd er vooral vergaderd over de toekomstplannen. Meerbepaald over ons nakend zee-avontuur en Rock Werchter. We plannen een wel zeer groot zandkasteel te maken, jaja, daarvoor zijn we dan de 20 al een tijdje voorbij, gaan we even doodleuk zandkastelen bouwen. Iedereen neemt z'n hamertje en z'n beiteltje mee, en dan zal het wel lukken. Voor de rest zien we wel wat ons overkomt. Liefst zouden we weer op zo'n margi camping terecht komen waar niemand ons kent en we ons nog eens kunnen uitleven. Waar is de tijd van camping Jamboree in Blankenberge. Lang vervlogen tijden. Dit jaar wordt het de Panne. Het is nu al voor de derde keer dat de bestemming aangepast wordt. Oorspronkelijk zou het Oostende worden, maar dat werd gewijzigd naar Nieuwpoort. De Panne lijkt nu ons definitieve bestemming te worden. Maar nog even geduld uiteraard.

Na de zee meteen barbecue de dag erna en dan nog een klein weekje wachten op Rock Werchter. We gaan daar weer niet alleen zijn. Onze delegatie is zelf ook niet van de kleinsten. Het wordt een hele organisatie, wees daar maar zeker van. Maar het gaat ook leuk worden, daar ben ik nu al zeker van.

Wat moest ik nog kwijt vandaag? Dat het goed weer is, maar dat weet iedereen veronderstel ik zelf wel. Dat ze bij Maarten thuis nieuwe "Kiekens" gekocht heeft en dat ze al eieren legden voor ze nog maar in hun kot zaten. Zo'n dingen intereseert de mens! De uitnodigingen voor de geweldige barbacue die er staat aan te komen zijn ook klaar. Codewoord daarbij is 'PDF-formaat' (Zo geweldig inside information dat de helft hier eigenlijk niets van snapt. Maar dat is ook maar normaal, want het is een codewoord!)

De titel van dit stukje draag ik op aan iedereen met een lieve snoet. Dat zijn er wel wat. Met dank aan Bond Zonder Naam!

5 opmerkingen:

Sara zei

pfff zo vroeg gedaan met de examens , valssss :) Leer ze snoet x

Glenn zei

Leuke vooruitzichten voor na de examens dus! :-)

Anoniem zei

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anoniem zei

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anoniem zei

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»