23 januari 2007

En de tijd tikt voort ...

Kijk eens aan, morgen hebben we alweer ons voorlaatste examen. De druk lag ongelooflijk laag vandaag. Heeft een mens immers nog zin om te leren als het een examen is van een prof die de reputatie heeft van keer op keer hetzelfde examen te geven? Dat wil zeggen, voor elke groep hetzelfde examen en als het een beetje meezit ook nog is hetzelfde examen in tweede zit. Het gaat hier over het examen Engels en betreft dus vooral woordenschat en Engels getinte teksten (ja, volledig in het Engels enzo, niet dat het constant over de Queen gaat ofzo). Laat ons hopen dat hij andere woordjes en andere teksten vraagt, dat houdt de spanning er een klein beetje in. Buizen is sowieso praktisch onmogelijk aangezien ik al minstens 7/14 haalde op m'n mondeling. Stel je voor dat ik al 10 heb, en hier nu zit te studeren, voor niets, dat strookt tegen mijn principes denk ik. Al is het wel altijd mooi meegenomen, een hoger cijfer.

Daarna heb ik nog twee volledige dagen voor Budgetteren. Een vak waar we in totaal 3x 2 uur les van gehad hebben. Trek daar dan nog de brandoefening en zijn veel te lange (neen, te lang kan een pauze nooit zijn) pauzes af en je komt misschien nog aan 3 uur les. Dat wordt dus nog geweldig hard stressen. Donderdag slaap ik eens uit, dat staat nu al vast ...

2 opmerkingen:

Contessa zei

hmm... als de druk ZO laag is als je beschrijft, kan ik verstaan de motivatie een beetje ver te zoeken is. Ik had ook altijd heel wat druk nodig om te beginnen studeren. Maar allé, ik zie dat je er bijna van af bent, dus nog héél even doorbijten dus!

Glenn zei

Gelukkig dat de laatste loodjes er zo 'lichtjes' uitzien ...op het einde v/e examenperiode ligt het goede moedpercentage altijd wat lager he, dus zoiets is mooi meegenomen :)
Nog even ...