15 oktober 2007

Het waterkieken

Vandaag kwam ik in concact met een moorddadig beest, het zogenaamde kamikaze-waterkieken. Het kwam vanuit de verte aanlopen, aarzelde misschien heel even, maar stortte zich dan toch op mijn wiel en belandde tussen de spaken. Niet kamikaze genoeg, zo bleek. Het beestje overleefde de klap, er was volgens mij zelfs sprake van enige teleurstelling.

Het gaat achteruit met deze wereld, als zelfs de waterkiekens er al een eind aan willen maken. Gelukkig vielen er deze keer geen slachtoffers, maar wie weet, wat heeft dat waterkieken ondertussen alweer uitgespookt.

Extra: klein verslagje van de Battles. Het voorprogramma beleefden we vanop de eerste rij, wat een zeer foute plaats bleek te zijn. We stonden te dicht bij de monitors op het podium en het geluid kwam dus zeer verkeerd onze oren binnengekropen. De Battles begonnen vrij onzeker, al kan dat aan hun half falende apparatuur gelegen hebben. Na een kwartiertje schoten ze volledig in gang en kon het feestje beginnen om uiteraard veel te vroeg te eindigen. Quote van de avond: "Dave, the public says hi ...".

Geen opmerkingen: