22 december 2005

De dag dat er veel volk was ...

Wiskunde, iedereen op post! Iedereen die de moed had om af te komen toch. We waren met de volle 12, wat de docent stimuleerde om het beste van zichzelf te geven. Hij gaf leuke voorbeelden bij z'n cursus (voor mij een half glaasje aub! en gebruikte woordspelingen op u tegen te zeggen (met H, Hash voor de gebruikers!). Zo leuk man! Aan iedereen die het gemist heeft, heel spijtig. Wij gaan er nu door zijn op ons examen, en de rest is gebuisd! Was het maar waar.

's Middags was het plan, Pizzahut te bezoeken. Even vergeten dat Kerstmis zo dichtbij is, en dat iedereen dus cadeautjes wilde kopen en dus ook moest eten 's middags en dus ook wel ergens een restaurant moesten vinden en dat dat dan wel eens de Pizzahut zou kunnen zijn. Dikke pech dus, de Pizzahut zat een beetje heel geweldig vol, op naar het volgende dan maar. De eerste Quick vonden we niet, de tweede Quick zat ook overvol. We begonnen al licht in paniek te geraken, we hadden honger en moesten toch iets eten zeker! McDonalds was onze laatste hoop. Deze laatste deed z'n naam als Fast Food Restaurant alle eer aan. Met een beetje heel veel geluk bemachtigden we een tafeltje en binnen de 5 minuten hadden we ons "eten" (zeker tussen aanhalingstekens).

Na het eten werd er even geshopt, Kerstmis remember. Voor Tom kochten we op aanvraag een "Scheetzak" (zie de post over Fritland). Tim kon het niet echt laten om deze reeds enkele malen uit te testen. hoe genant man! Vergat ik ook bijna te zeggen dat Nieuwjaar vastligt. We gaan ons amuseren in Gent. Hopelijk toch, het is duur genoeg, en de naam klinkt ook al geweldig : Rendez-Fou of iets in die omgeving. Als het tegenvalt, dan zuip ik mij volgend jaar met nieuwjaar gewoon te pletter, het is beloofd! (laten we dus hopen dat het meevalt ...). Mediamarkt was weer een massa volk bij elkaar, we hadden nog wel net het geluk een kastje te kunnen bemachtigen. Jonas is weer armer, maar ja, ik krijg graag cadeau's he! En anderen misschien ook ...

Na al dat fijns moest er spijtig nog gewerkt worden. Analyse van de jaarrekening was nog niet volledig af, Excel dan welteverstaan. En nu nog niet trouwens, want we waren uiteraard te lui om het in één ruk volledig af te werken. Maar het is een kwestie van minuten ;-). Blij dat alle werkjes er dan even volledig opzitten, en dat ik me dan kan concentreren op de examens, nog zoiets leuk!

3 opmerkingen:

Tim zei

Ke, even ter mijner verdediging!Ten eerste, ge weet dat als ge die scheetzakken aan mij geeft dat ik daar den helen tijd voor de hele winkel een concert ga geven :d.En ten tweede, dat schitterende plaatsje in de McDonnalds is uiteraard door mij gevonden ;).Analyse was er idd beeke teveel aan :p
Ollright!

Ploem zei

Rendez-fou schijnt heel leuk te zijn..

(net zoals alles in Gent natuurlijk!:))

Jonas zei

Gent overtreft echt alles, waarom ligt Ehsal daar eigenlijk niet :-)