21 december 2005

Kerstmis / Nieuwjaar

Ik ga de kersthapjes van O'Cool kopen! De reclame beweert dan dat de meisjes voor mij in de rij gaan staan, en dan heb ik geen eenzame kerst. Dat klinkt toch geweldig he! Het is nu anders hoor. Kerst belooft weer leuk te worden. Met half de familie op restaurant een 7-gangen menu verorberen, er zijn echt wel leukere dingen, geloof me! Het is altijd weer iets om naar uit te kijken. Om nog maar te zwijgen over de week die daarna komt, met nieuwjaar. Verplichte familiebezoeken, een vorm van tijdverlies die punten kost in de daar dan weer op volgende weken. (Flauwe excuses he! ;-)). Het enige waarvoor de volgende weken goed zijn, dat is mijn spaarpot, de hype rond Kerstmis en Nieuwjaar boeit me niet echt meer. Het spijt me verschrikkelijk! Het is grof eigenlijk, geen kerstboom zetten binnen en dan de grote "kerstboom" die voor onze deur stond (Kerst 1988!) geplant, zomaar weghalen. God de Vader zal mij niet zo leuk vinden, ik krijg al schrik!

Foto : Onze kerstboom van 1988, na het kerstfeest in onze voortuin geplant. Hij werd een beetje te groot en werd dus bedankt voor bewezen diensten. Leuk he, die boom heeft nog in onze living gestaan, anderhalve meter hoog. Nu was hij ongeveer 7 à 9 meter groot gok ik. Onvoorstelbaar hoeveel meer licht we nu hebben in de kamer die achter die boom verstopt zit!

7 opmerkingen:

j zei

succes met al die meisjes die jij achter je aan krijgt met je kerst inkopen. groetjes,

jolanda zei

die j als afzender, dat ben ik!!!
jolanda....

Anne zei

Ik weet zelfs niet eens hoe die hapjes van O'Cool smaken...

Ah, gij krijgt nog zakgeld voor nieuwjaar... Bij ons is da allemaal al totaal afgeschaft :s

Jonas zei

Precies of ik weet hoe die smaken, ik ga alleen maar uit van de reclame op de radio, maar klinkt veelbelovend (en het werkt seg, al 2 reacties op mijn post ;-))

fILLE zei

Misschien moet ik die hapjes ook maar eens in huis halen.

Familiefeesten zijn ook niet mijn geliefkoosde bezigheid.

Tim zei

RIP kerstboompje!

Anneke zei

Die boom is dan wel exact 12 dagen na mijn geboorte geplant he. En dingen uit het jaar 1988 zijn altijd goed...

En bij mij idem. Alleen wordt het met kerstmis thuis vreten (mijn kas opvreten bijvoorbeeld) en met nieuwjaar weet ik niet eens wat ik ga doen. Last minute dus. ;)