29 december 2005

Wit

Ik begin volledig in het examenritme te geraken. Vandaag al begonnen om negen uur. Dat is al een hele verbetering tegenover de elf van maandag. Ik ben getraind om vroeg op te staan zo blijkt, en dat levert uiteraard positieve resultaten af. Raar he, dat ik nu ineens veel meer van die bergen werk kan verzetten op een voormiddag? Niet dat ik de wekker 's morgens niet meer haat, maar ja, het schuldgevoel steekt de kop op van zodra ik weer vijf minuten extra blijf liggen (wekker gaat om de 5 minuten af). Discipline moet er zijn, en een deftige planning, en dan komt Jonas er wel. Hopelijk.

Ondertussen komt nieuwjaar steeds maar dichterbij en ziet het er buiten gezellig wit uit. Het sneeuwt een klein beetje, kan het nog gezelliger? Inderdaad, het kan, ik mis hier nog een haardvuur. Al doet mijn vervarming ook wel zijn/haar best. Bij wijze van ontspanning ga ik straks een paar fotootjes printen die getrokken zijn op mijn verjaardagsfeestje. Die zal ik dan vakkundig naast de fotootjes van Werchter en Fuse plakken. Een mens moet iets doen tegen de verveling.

Daarnet ook wat raars gehoord op het radionieuws. Er was een brand uitgebroken in een appartement in Zeebrugge. Verschillende gewonden, maar geen verdere slachtoffers. Hoe was de brand ontstaan? Een man had z'n bed overgoten met benzine, en daarna in brand gestoken. Ja, dat is er nu ook wel om vragen he? Zijn deze tijden dan zo deprimerend, of was hij zijn bed misschien aan vervanging toe? Was het misschien een mediageil figuur met een paar losse vijzen en probeerde hij op deze manier het wereldnieuws te halen? Misschien had hij ook geen open haard?

2 opmerkingen:

fILLE zei

Iedereen probeert het op zijn eigen manier toch een beetje feestelijk te maken he, ofwel was hij gewone hevige fan van Midnight Oil :-)

Anneke zei

Hij was er misschien gewoon vergeten op gaan liggen... Zelfmoordacties zijn zeer hoog deze tijd van't jaar.

Of misschien moest hij leven op 6 ampère en had hij daardoor geen verwarming meer...

Of misschien had hij op 1 januari 2005 gewed dat hij in de loop van't jaar het nieuws zou halen en werd hij een beetje wanhopig...