24 januari 2006

Dromen²

Gisternacht heb ik gedroomd over de GOP-dagen op Ehsal. Van realistisch zijn was er niet echt veel te merken. Ik kreeg weer les van mijn lerares Economie van het vijfde en zesde middelbaar (voor de insiders, de bloemkool, remember!) en ik zat ook in een helemaal andere klas. Net alsof de Ehsallers random bij elkaar gedumpt waren. Leren presenteren was dan de bedoeling, op zich nog zeer realistisch. We kregen een team te zien dat als bedrijf een bedrijf gekozen had dat gebruikte fluostiften verkocht. Is dit een gat in de markt of gewoon eerder dikke zever? Positief was wel dat iedereen in de klas een gebruikte stift mee naar huis kreeg, vriendelijk he! Even later zat ik midden in de opnames van één of andere geschifte videoclip. Daar weet ik spijtig genoeg niet zoveel meer van, buiten dat er veel rare roterende lichten het hele schouwspel verlichtten.

Iemand in de rechterbalk al ontdekt dat je kan zien hoeveel mensen er hier op deze blog vertoeven? Mooi zo, nu dus zeker wel! Het zou fijn zijn moest iedereen z'n naam invullen, het is geen must uiteraard, maar "bezoeker" is maar zo gewoontjes he ;-)

By the way, voor de geïnteresseerden, ik heb morgen mijn laatste examen! Frans voor gevorderden. Ofte Frans voor mensen die het eerste jaar doorgesparteld zijn en nu hun kans wagen in het tweede.

3 opmerkingen:

Anneke zei

Het bezoekersbalkje staat niet meteen in het zicht, maar ik heb het gevonden en (wellicht enkele keren te veel) Annekekoekepanneke ingevuld.

Al had Eikebah waarschijnlijk herkenbaarder geweest...

Jonas zei

ik moet er nog een deftig plaatsje voor vinden, en het idd wat meer in het oog doen springen :-)

fILLE zei

bonne chance :-)