18 januari 2006

Oepie!

De schuldige is gevonden! Onze moder-router is compleet naar de kl****. Wel logisch dan, dat er geen internet voorhanden is. Onze oude modem werd weer bovengehaald en ja hoor, die deed het nog wel. Maar miserie, miserie! Geen internet op laptop voorlopig, want die modem is maar gemaakt om precies één computer internet te geven. Eén ding is nu wel zeker, ik kan bloggen, en ja, dan zijn we content zeker :-).

Eigenlijk heb ik nu niet eens tijd voor dit soort zaken. Heb nog niets gedaan vandaag, met da die serviceman van Belgacom kwam. Moest ik heel de tijd bij blijven van mama, stel dat ik nuttige informatie zou kunnen geven! Stond ik daar geweldig mijn tijd te verdoen, we zullen morgen merken wat voor een effect dit zal hebben op mijn slaagkansen. (die zou ik ook kunnen berekenen via statistische methoden, maar dat examen is al lang gepasseerd, het spijt me).

Als ik morgen terug even tijd heb, dan ga ik nog eens blogjes lezen. Het komt er nogal weinig van de laatste tijd, mijn oprechte excuses! Ik zal ook mijn rechterkolom nog een beetje aanpassen, ik heb grootse kleine plannen! Bij deze neem ik afscheid en ga ik weer cijferen met cijfertjes, voor een laatste keer deze examenperiode! (Laatste examen is Frans)

Edit : Voor alle duidelijkheid, ik heb financiële algebra morgen, en dat is het laatste examen met cijfertjes. Het laatste examen is Frans, maar dat is pas volgende week!

5 opmerkingen:

Anne zei

Laat uw mama u dat doen tijdens de examenperiode? Ik mag nu alleen aan mijn cursussen peinzen, en 's avonds eens aan mezelf... Dan mag ik eens doen wat ik wil, en moet ik ezeker geen taakjes opknappen... :p

Jonas zei

Ik denk niet dat ze beseffen wat studeren is, hier thuis ...

ik mag nog steeds naar de bakker crossen, de vaatwasser leegmaken en noem maar op :-)

Ploem zei

Oh ik niet hoor. Tijdens de examens doe ik NIKS! Niets nul nada.. zelf geen tafel opkuisen of telefoon opnemen :) Ik denk dat m'n mama al uitkijkt naar het einde van deze helse periode. Ik natuurlijk ook..

Jonas zei

Sjansaaaaar :-)

Anneke zei

Eikebah! Veel succes met Frans. 't Lijkt me een wreed onplezant examen.