07 februari 2006

De wereld is klein en heeft mij nodig ...

Weer een mooie dag voorbij in het oh zo boeiende leven van onze Jonas. Vandaag stond Ehsal in het teken van het bloed. Er werd namelijk weer bloed ingezameld voor het goede doel, met name voor de mensen die het wel eens zouden kunnen gebruiken. Een logica gelijk geen ander. Vorig jaar deed ik ook al mee, dus ja, waarom dit jaar dan niet he? Ik wist ook Tim te overtuigen (ik slik al mijn slechte commentaren in en houd ze bij voor een volgend bericht). Tim is ne coole!

Mij kenden ze nog van vorig jaar, mijn blad zat nog bij de andere moedige mensen! Eerst even overlopen wat er allemaal mis kon zijn met mij. Gelukkig bleek het allemaal nog mee te vallen. Enkel mijn reis naar het verre Ecuador kwam nog bijna roet in het eten gooien. Blijkbaar mocht dat niet, gelukkig was de tijdspanne tussen de twee gebeurtenissen nog net groot genoeg. Vervolgens afzien he! Bloedgeven is geweldig spannend. Of was het net omgekeerd. Ja eerder iets in den aard van: "niets aan, maar het is voor het goede doel dus mij hoor je niet klagen". Meteen nadat ze ons hadden leeggezogen kregen we al zoetigheid te drinken. Ze verwennen ons daar echt he! (en hoogstwaarschijnlijk willen ze geen flauwvallende mensen). Achteraf kregen we ook nog een cadeautje. Alledaagse dingen zoals shampoo, een strip, een blikje met daarin een vieze vloeistof en nog vele andere dingen. Vooral het ticket voor de Fuse-Fuif volgende week woensdag was wel interessant. Bloedgeven is tof, en je redt mensenlevens!

Vandaag ook nog tegengekomen : de 11.11.11 medewerker die vorige week m'n moeder overtuigd heeft om geld te geven aan het goede doel (11.11.11 dus). Deze stond vandaag ook weer een goed doel te vertegenwoordigen, al was het nu gewoon parfum, een iets minder goed doel. Eerder puur commercieel. Maar ja, bewijst toch dat de wereld klein is. Heb nog een praatje geslagen met die vriendelijke man. Hij kon het nog steeds even goed uitleggen.

3 opmerkingen:

Glenn zei

Leeggezogen ?Lol :-P

Anoniem zei

ik mocht niet eens bloed geven... blijkbaar had mijn mama mij moeten verplichten om gaatjes te laten schieten op mijn 6e zoals elk ander kind, want blijkbaar moet je een jaar wachten nadat je ze hebt laten schieten vooraleer je ook maar een drup mag afstaan en ik heb dat nu toch wel net in augustus laten doen zeker... bedankt voor de moeite dan maar he... toch een verrrassingspakket gehad, voor die moeite he... fuse ticket heb ik weggegeven, sommige strebers weigeren te fuiven ;-)

Jonas zei

Leegzuigen = Bloedgeven ;-)

Djezes, al die idiote regeltjes ... ik ben moet ik zeggen wel twee weken eerder uit Ecuador teruggekomen ;-)