06 februari 2006

Ehsalnet zuigt een beetje!

Ik heb mijn punten. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om er aan te geraken. Er ging dus het gerucht dat de punten vrijgegeven zouden worden om stipt 00.00 deze nacht. Blijkbaar was dat nog het geval ook. Spijtig genoeg begin ik pas om 00.02 aan mijn eerste poging en was het kalf toen al verdronken. Het kon ook niet anders. Als honderden mensen tegelijk inloggen op een site, dan kan die dat niet aan, zelfs al is dat de "supersite" van Ehsal. Maar ik kon niet terug. Toen de eerste persoon schreeuwde dat hij z'n punten had kreeg ik een adrenalinestoot van jewelste en besloot ik dus te blijven zitten tot ik mijn punten had.

Dat duurde nog lang. Nog heel lang. Het werd ondertussen spannender en spannender. De kritiek op de site nam toe, een opstand dreigde. Tot ineens ... floeps daar waren mijn punten. Zeer gemengde gevoelens en een paar vraagtekens. Dat ze niet schitterend zouden zijn, dat wist ik, ik ben dan ook geen modelstudent die iedere dag 10 uur achter z'n bureau zit. De resultaten zijn boeiend, dat wel :-)

Analyse van de jaarrekening : 14
Frans : 11
Financiële Algebra : 11
Macro Economie A : 6 (Deel B komt nog en is simpeler!)
Management : 8
Statistiek A : 7 (
Deel B komt nog en is simpeler!)

Analyse van de jaarrekening is zowat het enige vak waar ik van kan zeggen dat ik de score verwacht had. Dat moest gewoon, veel te simpel. Frans begrijp ik nog steeds niet hoe ik aan een elf geraakt ben. Mijn schriftelijk was een ramp. Blijkbaar moet mijn "Je pense" wel indruk gemaakt hebben op het mondeling. Financiële algebra is mijn grootste succes, al zeg ik het zelf! Niet verwacht dat ik er door zou zijn, dus des te toffer. Tot zover het goede nieuws dan. Blijkt dat ik misschien toch maar iets meer mijn tijd had kunnen benutten voor Macro. Niet dat het dan beter geweest zou zijn, maar toch, het is de gedachte die telt. Een 8 zou ik liever gezien hebben. Die 8 voor Management valt dan weer helemaal niet te rechtvaardigen. Volgens mij is de term muggenzifterij hier wel op z'n plaats. Statistiek is denk ik wel een rechtvaardige score. Ik beweerde wel dat het goed gelukt was, maar ja, voor mij betekent een 7 dat ik er toch iets van kon, ik ben Superman niet he.

Over het algemeen dus nog wel tevreden over de punten. Het kon veel slechter. Dit kalf is nog niet verdronken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ik had in 2e kan een 4 voor macro deel A, en ben er uiteindelijk nog doorgeraakt... Ik ben er dus van overtuigd dat dit voor jou ook moet lukken

Anne zei

Zolang je ermee content bent is het goed hé :)

Anneke zei

Het kalf is idd nog niet verdronken. En als die vakken écht simpeler worden al helemaal niet ;)

Anoniem zei

piep,

kwil je niet teleurstellen en spreek niet uit ondervinding maar heb gehoord dat deel B van statistiek moeilijker is... (ik moet ook een 6 ophalen)

Groetjes
Kyana