28 februari 2006

Eindelijk!

Docenten van Duits die ziek zijn, het is geweldig. Wederom voor twee uur acces naar school gekomen. Gelukkig wist ik het deze keer op voorhand, zodat de schok niet al te hard aankwam. De les acces was superboeiend, ik kan mij geen boeiendere les bedenken. Ik word nog echt een professional, wordt al maar allemaal jaloers! Toen kwam het zwarte gat, niets meer te doen na 10.30.

De verslaving kwam weer boven. Mediamarkt, het was al zo lang geleden. Paniek! Stoute mensen van Mediamarkt hadden de winkel overhoop gehaald. Ze hadden onnozelweg bepaalde genres verplaatst en waren nu zelfs bezig rekken te installeren. Half autistisch zijnde betekende dit dus paniek. Deze werd gelukkig gecompenseerd door de CD van Telex, die ik nog betrekkelijk snel vond. Aanvullen deed ik met een dubbelcd van Depeche Mode. Ik weet het, ooit, nog niet zo lang geleden heb ik eens beloofd maar één cd per maand meer te kopen. Wel, dat is bij deze dus wel mislukt. Ik geloof dat ik aan 7 zit deze maand ... Overdreven he ... ooit ga ik het me beklagen!

In het station van Brussel Noord kwam Kristien Hemmerechts gepasseerd! We waren danig onder de indruk en wierpen ons op de grond! Of toch niet, het regende en alles was nat. We deden alsof we haar niet zagen. Dat soort mensen kickt op aandacht, ik ben er zeker van. Mislukt!

Thuisgekomen! Ligt er toch wel een nieuwsbrief op tafel zeker! Een nieuwsbrief over de ophokplicht toegepast op de gemeente Boortmeerbeek. Sta me toe even een passage te citeren :

De ophokplicht geldt voor een hele reeks vogels (...). Het instellen van de ophokplicht betekent echter niet dat u vanaf 1 maart 2006 geen enkele vogel vrij zal zien rondvliegen of -lopen. De ophokplicht geldt immers enkel voor zogenaamde gedomesticeerde vogels, dat wil zeggen vogels die u als particulier thuis verzorgt. (...)
Klinkt dat niet geweldig? Is het geen geweldig nieuws om te horen dat er nog steeds vogeltjes in de tuin zullen vliegen? Om eerlijk te zijn, ik vind het vooral hilarisch, kan er niet aan doen.

1 opmerking:

Anneke zei

Mijn lichte vorm van autisme kwam boven toen ik zag dat mijn vader de kasten had schoongemaakt en alles verplaatst had. Eventjes wou ik krijsen, maar toen ik mijn geliefde cracotten en cornflakes eindelijk gevonden had, was alles terug in orde. ;)