09 februari 2006

Niet gisteren en niet morgen!

4 Uur kostencalculatie leek een beetje te veel van het goede. Maar het viel al bij al nog heel goed mee. We kregen veel nuttige info over het leven van onze docent. Het weer stak echter zwaar tegen. Ik kwam terecht in een geweldig leuke hagelbui. De treinen reden uiteraard weer met vertraging. Tim schonk 15 cent aan een bedelaar, die hem niet bedankte. Dat zullen we onthouden, meneer de bedelaar! Ik heb ook bier gedronken! Terwijl ik appelsap gevraagd had, dekselse Tim, hou er toch even je gedachten bij als je gaat bestellen! In de trein was het weer vechten tegen de slaap, ik ben gewonnen!

Thuis niet veel soeps, tot plots ... een brandweerwagen met flikkerende blauwe lichten! Wat kwamen die in hemelsnaam zoeken in dit boerengat? Na zorgvuldig onderzoek moest ik vaststellen dat er geen brand uitgebroken was. Een andere oorzaak heb ik wel niet gevonden. Nadat ik mijn ogen deftig had opengedaan zag ik dat er nog een tweede brandweerwagen stond. Bleek dat zelfs dan mijn ogen nog niet deftig genoeg open waren, er stond er nog een derde achter. Allemaal maar raar. De politie kwam er ook bij te pas en plots was er een man in fluovest die met een verrekijker naar het bovenste van een verlichtingspaal stond te kijken. Het leek hier wel een aflevering van één of andere spectaculaire documentaire in de stijl van "het leven zoals het is". Moest er een camera bijgeweest zijn, dan konden ze de ongeruste buurtbewoners interviewen. Half de straat stond buiten, de buurman moest even een toertje gaan fietsen. Ik geef het toe, ik ben ook eens gaan kijken. Maar ja, ik heb maar moeten vaststellen dat het een scheet in een fles was, of was het een kat in een boom? Maar voor een kat in een boom laten ze toch geen drie vrachtwagens afkomen zeker? Zullen we het ooit weten ...

Alweer een spannende gebeurtenis in het saaie leven van Jonas!

ps : eigenlijk zonde om zoiets in de ps te zetten, maar soit. Ik ben gisteren met Melde naar "A history of violence" gaan kijken in het kleine fijne bioscoopje van Haacht. Er was zeker 10 man aanwezig! De film viel goed mee, maar zat toch een beetje raar in elkaar. Ook het einde was een beetje vreemd. Ik haat open eindes!

2 opmerkingen:

Glenn zei

Voor ramptoerist gaan gepseeld ,Jonas ? :-)

groetjes,
Glenn

Jonas zei

"uit het raam kijken" is een betere verwoording