11 februari 2006

Sebiet = Straks

Tegenwoordig lees ik weer boeken. Zo heb ik vandaag "De verveling van de keeper" van Dimitri Verhulst uitgelezen. Een boek over de beste keeper van de wereld. Die speelde als bij toeval in het team van Vlaanderen (België bestaat niet meer). Veel werk had hij niet, aangezien het team van Vlaanderen superieur was en hij dus een hele match niets moest doen buiten eens een sigaretje roken of z'n krant zitten lezen. Zarcko Vandegeneugten (de keeper in kwestie) was dit beu en kocht de scheidsrechter die de WK-finale zou fluiten om in z'n eigen nadeel. Pinantie! Kortom zeker eens het lezen waard.

Nu ben ik vooral aan het printen. Acces, Macro-Economie en Recht. Redelijk veel te veel pagina's eigenlijk. Mediamarkt zal me weer mogen verwelkomen volgende week. Een inktpatroon gaat hier gemiddeld een dikke 3 weken mee. Leve het milieu! Gelukkig druk ik mijn slides af op papier dat anders in de vuilbak zou verdwijnen wegens onbruikbaar voor de firma die het ooit laten maken heeft (bepaalde mensen weten uiteraard over welke firma ik het heb, geweldig toch he!)

Voor de rest vul ik mijn tijd met cafézitten, TV-kijken, Vive la fête en niksen. Verder zit ik nog een eeuwigheid op msn. Babbelen op afstand is keicool, en als het dan nog met coole mensen is. Niet te doen! Ik raad het iedereen aan, zeker als het zo'n slecht weer is buiten. Al ga ik straks wel naar Lauren & Hardy gaan kijken. Ik heb dat nog maar 35 keer gezien, maar zelfs dat is nog niet voldoende.

2 opmerkingen:

ploem zei

slecht weer? goed weer!

Jonas zei

Hier was het toch maar donker hoor ;-)