27 maart 2006

Perelfishers

Ik heb me geweldig vergist. Ik ben helemaal niet weg uit het fijne Belgenlandje tijdens de laatste aflevering van De Parelvissers. Integendeel, ik zal gewoon keihard thuiszijn en het spannende einde kunnen meemaken. Iedereen heeft uiteraard z'n vermoedens van hoe het zal aflopen. Zelf denk ik aan een Big Brother-einde. Jan zal uiteindelijk de regisseur blijken van alles wat er zich in het huis afspeelde. Let op mijn woorden. Indien ze fout bleken te zijn, vergeet ze dan maar snel. Een mens kan zich ook maar eens vergissen he en zo belangrijk is het nu ook weer niet denk ik.

En weer hetzelfde liedje. Ik moest nog ergens over schrijven, maar ben dat uiteraard weer geweldig hard vergeten. Tim zal me uit de nood moeten helpen, die dient het nog onthouden te hebben. Ging het over Skratsj? De eerste echte Anti-Skratsj Cartoons zijn opgedoken maar niet voor publicatie vatbaar. Het spijt me! Misschien ging het over mijn laptop, die binnenkort eindelijk gemaakt zal zijn ... wie zal het zeggen. Ik ben het alvast nogal hard vergeten, mijn hoofd is een bol kaas met gaten.

Anderlecht speelt alvast weer kampioen, zoveel is zeker. Wat goed, dan ga ik daar nog zwaar geld aan verdienen. Heb namelijk in een ver verleden (eind augustus) eens ingezet op Unitbet.be. 5 euro op de ploeg die kampioen zou spelen. Anderlecht in dit geval. Wees gerust, het is geen verslaving. Ik denk dat het ondertussen 4 jaar geleden is dat ik er 15 euro op een rekening stortte en ondertussen staat die er nog altijd, nu ondertussen zelfs 24 euro geworden. Het is een hobby zou Kamiel Spiessens zeggen.

3 opmerkingen:

fILLE zei

ik zal de ontknoping met een week vertraging moeten zien, wegens vertrek naar zwitserland zondag.

Glenn zei

Mij weten de parelvissers niet te boeien ... :-O
*loopt weg in schaamte*

liese zei

ik word gek van die parelvissers, sadisten, ons nog een week laten wachten....