13 maart 2006

Reutel

Jawel, het deed pijn vanmorgen. Het was veel te vroeg om weer eens op te moeten staan. Ik had niet echt zoveel zin om veel les te hebben en daarom besloot ik per ongeluk boeken te vergeten. Ok, dat dit niet per ongeluk was, maar eerder uit luiheid, dat moet ik niet meer vertellen zeker? Het was koud, veel te koud, daar op mijn fietsje. Daarenboven vertoonde hij een wel heel idioot mankement. Hij ging namelijk niet vooruit terwijl ik de trappers bediende. Deze laatsten draaiden gewoon gelijk zot rond, zonder enig effect. Een beetje nefast voor de feestvreugde. Gelukkig deden ze het soms wel, en kwam ik nog op tijd aan in het station. Stel je voor dat ik te laat zou zijn, en een deel van de les zou missen. Dat zou pas een schande zijn!

Ik was niet te laat, meer nog, ik was veel te vroeg. Wat nu, tijd doden. Met een mes ofzo, geen mes bij. Tim ambeteren, goed idee! Toen kwam die rare meneer binnen en moesten we allemaal ons klep houden. Deden we niet uiteraard. Wij zijn cool, wij zijn tegen het gezag van de prof. Moe dat ik daar van word. Niet te doen. Ben het schoolgaan even geweldig kotsbeu. Moesten er niet zoveel fijne mensen rondlopen, die ik af en toe dan eindelijk nog maar eens mag tegenkomen, het zou voor mij de moeite niet zijn. Breng eens wat zonneschijn in mijn leven ;-). Voor de rest is het voor mij eigenlijk allemaal de moeite niet.

Goed, stond er daar even een Aston Martin voor de deur van de Club. Best wel boeiend. Daarnast zat een arme schacht van Bruxellas. Die twee hadden overigens niets met elkaar te maken. De ene zuipt benzine, de ander vooral veel bier. Gezondheid!

's Middags nog even voor onze presentatie van het gop gewerkt. Als je dat al werken kan noemen. Wij zijn het geweldigste team ter wereld als het op vergaderen aankomt. We doen namelijk niets buiten plannen. Iets echt uitvoeren, daar zijn we een beetje te lui voor vrees ik! En dat vind ik erg. Dat vind ik irritant. Ik denk dat ik ooit nog eens boos ga worden om deze voorgaande reden. Het kan natuurlijk ook allemaal aan mijn vermoeidheid liggen. De neerslachtigheid die daaruit voortvloeit is uiteraard ook irritant voor anderen, maar daar trek ik me niet te veel van aan. Het kan mij allemaal niet veel meer schelen. Heb de laatste tijd weer zin om gewoon dagen aan een stuk te niksen en te niksen (om daarna voort te gaan met niksen).

Rock Werchter. Door mij nog steeds TW genoemd, omdat ik het zo cooler vind. De tickets worden dit jaar aan de schappelijke prijs van 132 euro verkocht, dit is zonder registratiekosten en dergelijke. Ook gehoord dat Fnac er niets meer aan zal verdienen, aangezien Fnac bij het hele zootje niet meer zal betrokken worden. Hoeveel er van waar is, geen idee, ik heb het ook maar van horen zeggen. Maar er zijn stemmen die beweren dat Clear Channel enkel tickets wil verkopen via het internet. Pure discriminatie! Maar we gaan hier niet beginnen zagen, het programma mag er wezen. (Ik zei niet zagen, ik hoor u al denken!). Zaterdag bestel ik vier tickets. Ik verkoop er daar drie van door! Voor veel geld, namelijk 132 euro. Mijn papa, mama en broer zullen tevreden zijn!

2 opmerkingen:

Anneke zei

Enkel tickets via internet? En die KBC-kantoren, SMS en telefoonlijnen dan?

Zaterdag 18 maart zal'k mij eens direct een combiticket aanschaffen met camping. :)

Jonas zei

Nja, volgens mijn bronnen zal je het dus niet moeten proberen in de Fnac, en in andere muziekgerelateerde winkels ... sms en telefoon is allemaal goformusic he ;-) (en de kbc zijn gewoon sponsors :-p)