22 maart 2006

Skratsj, nja, ha ha ha!

Ik heb het gevoel dat ik hier een blog ga neertypen die niet iedereen even fijn ga vinden . In het bijzonder dan toch wel de Oasis-fans. Want daar kan ik niet mee overweg. Voor alle duidelijkheid. Ik heb het hier over een wel zeer select clubje op Ehsal genaamd "Skratsj". Deze proberen nu al eeuwen om me te overtuigen over de goddelijkheid van die 2 etters, maar ik geef niet toe. Vandaag hebben ze een nieuw lid aangeworden en die hebben ze dan meteen ook leidster gemaakt. Om maar te zeggen hoe idioot deze organisatie wel niet is, komaan, iedereen kan leider worden, kwenihoe marginaal! Mij krijg je zo zot niet hoor! Ik blijf erbij, Blur ruleert veel zwaarder, en Oasis blijft zuigen zoals het al altijd geweest is. Er zijn weer enkele mensen zwaar in mijn achting gedaald. Al is het wel fijn om te horen dat niet iedereen met dezelfde bedoelingen in Skratsj zit (ook al zijn die bedoelingen allemaal even slecht). Ik vergeef het u nooit, Sofie, nooit ofte nimmer ...

(Negeer het voorgaande, alles is dikke zever!)

Nog zo'n geweldig clubje is Vlarc. Vlarc is de studentenvereniging op Ehsal die zich inzet voor de student uit Oost-Vlaanderen en daarom al z'n feestjes steevast in Brussel geeft! Vandaag was er gratis bier, van dat voos gedoe, genaamd maes. Maar ja, een mens profiteert z'n hele leven door, dus ook vandaag. We hebben ons geamuseerd, de schacht en ik. Tim is schacht bij Vlarc, ik ben normaal, ik dus niet. Adfundum till we die he!

Vanavond is het al nacht van het examen in Gent, daar doen we niet aan mee. Het staat morgen te gebeuren. Morgen is het namelijk te doen in leuven! Een zeer beperkte Ehsaldelegatie zal daar met alle prijzen gaan lopen. Het spijt ons verschrikkelijk, maar het is nu zo. Wij Ehsalsnobs, de school met de idiootste reclame, zijn toch sowieso slimmer? Vorig jaar is dat al gebleken, al wie er bij was in Gent weet dat maar al te goed!

Ook nog even vertellen dat ik gisteren naar "De Topmanager" gekeken heb op VT4. Aub, onze prof van Management zou nogal gelachen hebben met die loser die zich voorstelt als "Manager". Tegenwoordig noemen ze afpingelen al onderhandelen. Ik heb met open mond gekeken, en gezien dat het één en al grote zever was. Daar moet dan een echte Topmanager uit voortkomen die 200.000 euro per maand zal verdienen. Vrij ongeloofwaardig. Zeker ook omdat de "Topmanager" de winnaars van de dag meenam naar zijn favoriet restaurant. Ik had me verwacht aan iets met veel sterren en klasse. Maar neen, het leek eerder een onbeduidend Italiaans restaurant te zijn. Zonder enige klasse, echt iets voor een Topmanager dus. Zever in pakjes!

10 opmerkingen:

Anneke zei

Het is omdat ze het Engelse format willen nadoen, maar er niks van bakken.

Al heb ik geen recht van spreken, want ik heb nog geen enkele aflevering gezien. Trouwens, wie wilt er nu nog topmanager worden? Voor je het weet staat je loon op de voorpagina van Het Laatste Nieuws en bekijkt iedereen u vies :p

Anoniem zei

ok, als leidster van skratsj kan ik mij natuurlijk niet laten doen... ge zou u uitverkoren moeten voelen omdat wij niet één maar twee goden hier hebben rondlopen... het luisteren naar hun muziek is het ultieme cadeau dat ze aan u kunnen geven en je mag gelukkig zijn dat ze dat willen doen!!!
voila nu nog de jaren van verstand laten komen en je hebt het zelf ook door

Tim zei

Punt 1 : Sofie ruleert!
Punt 2 : Oasis is het beste wat deze aarde ooit al heeft voortgebracht!
Punt 3 : Vlarc-schacht is een beire bezigheid :-)

Jonas zei

Punt 1 : Slijmbal (Ok, ge hebt ergens wel een punt ;-))
Punt 2 : We vergeten Kraftwerk Tim!
Punt 3 : Alle schachten zijn sissis!

Tim zei

Keet heeft duidelijk zijn bier van vanmiddag nog niet verwerkt :-)

Jonas zei

De mensen van Skratsj voelen zich aangevallen precies ;-)

fILLE zei

Ik steun u in uw strijd tegen Skratsj en Oasis. Pretentieuze dikkenekken (oasis dan, die van skratsj ken ik niet), die zich de Beatles wanen, maar nog niet tot aan de enkels van de Beatles reiken. Ego's maken geen goeie platen, goeie songs wel en daar ontbreekt het Oasis zwaar aan.

Anoniem zei

Skratsj, is het ultieme bewijs van de goddelijkheid van de band oasis, ze zijn superieur en daar valt niet aan de tillen...Het gedachtegoed van deze succesband wordt op deze manier overgezet van generatie op generatie. Oasis is een legende die nooit uitsterven zal en dat allemaal dankzij skratsj!!!
Het succes van hun talloze fanclubs kan door sommige jaloerse zielen niet gesmaakt worden, maar dat kan ons worstje wezen!
lang leve de nieuwe leidster en lang leve skratsj!

Jonas zei

Ik heb dingen gehoord over bepaalde leden die eigenlijk niet meer bij skratsj willen zijn ...

Tim zei

das allemaal geklets ze Keet! Wie wil er nu niet bij Skratsj zijn?! Oasis ruleert zwaar, en daar hoort nu eenmaal een fanclub bij ;-)

Btw fille, geen appels en peren vergelijken he ;-). En tis ook beeke gratuit om weer die Beatles-vergelijking aan te halen..het orginele is er al 5 jaar af ;-)