11 maart 2006

Stubru.uit

We leven nog. Gisteren nog wel even bijna in slaap gevallen tijdens Soulwax Nite Versions, maar kom, dat zijn details! 48 uur geleefd, één enkel uurtje geslapen. Dan is het wel logisch dat ik vannacht niet meer van de fitste was. Red Bull is dan altijd de oplossing. Werkt wel langs geen kanten, maar het zit uiteindelijk toch allemaal tussen uw twee oren. Zolang je zelf maar gelooft dat die chemische rommel werkt, zal het wel lukken.

Stubru.uit was goed. Lekker veel volk. Lekker veel sfeer. Soms wel een beetje te veel. Bij Vitalic was het echt wel "als haringen in een ton". Bewegen was haast onmogelijk. Wild om je heen springen betekende mensen naar het ziekenhuis wensen. Vitalic was heerlijk. En nog heerlijker werd het toen ik van m'n broer een smsje kreeg waarin stond dat hij ook naar Rock Werchter zou komen. Stubru.uit was goed!

Dijf Sanders is een beest op het podium en wil ons nog eens tegenkomen op straat! Maurice van Paga Khan zag er nog altijd even lelijk uit, maar zijn optreden mocht er wezen. Skeemz had de zus van Leki meegracht (Trivia, wie is die bekende zangeres nu ook alweer?). Het belangrijkste gebeurde uiteraard in de concertzaal waar voor Vitalic uitgebreid mijn aandacht genoot! Vitalic was nog steeds geweldig, ook Soulwax was super, maar zoals eerder gezegd, toen was ik een beetje te moe. Sweet Coffee was sweet. Rustig chillen in de Theaterzaal. Spijtig dat we de Jeugd van tegenwoordig gemist hebben, maar die komen hoogstwaarschijnlijk nog wel naar de festivals! Bij Buscemi was het vooral de muziek voor het concert die ons boeide. Niet dat hij slecht was hoor, verre van! De rest van de groepen zijn al uit mijn geheugen gewist!

Het was z'n 25 euro bijna waard! Want het blijft toch wel een beetje duur ...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

1 uur geslapen ?:-O
Maar kom ,tijdens zo'n coole optredens kunt ge moeilijk ni wakker blijven he ;-)

Anoniem zei

en dEUS?

Anoniem zei

Deus speelde pas zaterdag, en daar kon ik dus niet bij zijn!