06 maart 2006

Vuilbekkerij 1ste klasse

Zoals verwacht was het gisteren een groots feest in de AB. The Bloodhound Gang was nog niets veranderd. Ze lieten lang op zich wachten, kwestie van de spanning nog een beetje op te drijven. Een olijke dikkerd kwam het publiek opwarmen, en andere olijke dikkerd stond continu te filmen. Goed daar waren ze dan. Rood decor met tekstballon. Tekstballon die zich continu anders liet vullen. Misschien even een overzicht van de teksten die er in voorkwamen?
  • Kate Ryan Zero Points
  • Deze tickets zijn een grotere verspilling dan de nieuwe bollen van het Atomium
  • Dit liedje is een beetje
  • De eerste rijen stinken harder dan de aangespoelde walvis
  • Margriet Hermans wappert met haar Michelinbanden
  • Duvel smaakt naar kattenpis
  • Jimmy likt de reet van Filip de Winter
  • Deze song suckt harder dan Karen van K3
  • Dit liedje is voor Stash
En ga zo nog maar een half uurtje door. Om maar even aan te tonen dat ze duidelijk nog niet hebben ingeboet aan beleefdheid. Rocken deden ze ook nog steeds als de besten. Af en toe tussen de bindteksten werd er zelfs muziek gespeeld, en die klonk beestig goed. Alle hits kwamen de revue gepasseerd. Op het podium werd er zot gedaan, gezopen, dingen kapotgemaakt, usual stuff. De imitatie van Manneke Pis mocht er wel wezen. We waren het fijnste publiek uit Germany, waren wij even blij! Jimmy Pop vond iedereen leuk. Behalve de mensen die achteraan in de stoeltjes zaten, het was tenslotte geen K's Choice-concert.

Het hele zaakje werd geweldig gesponsord door Jägermeister, het straffe spul vloeide rijkelijk. Bassist Evil Jared dronk een hele fles leeg (Ad Fundum) en ging lustig door met spelen. Toen hij een half uurtje later over het Belgische eten begon, kwam het er echter allemaal weer uit. Ocharme toch! Gelukkig was er een emmertje voorhanden. Later werd deze kots nog gebruikt om over het publiek heen te gooien. Hilarisch hoe zo'n massa verschrikt kan achteruit deinzen. Terwijl de kots uiteraard al vervangen was door confetti ... De versie van het wereldbekende en oh zo beminde "Mariaa-Hieee, Mariaa-Haaa"-lied was hilarisch en bleef maar duren. Geweldig was wel dat het niet enkel het refrein was, maar ook alle strofen. En de rest, luister naar de radio ... vanavond rond kwart voor negen! (stubru, voor alle duidelijkheid)

En by the way, compleet naast de kwestie, maar kom ... de nieuwe single van de Black Eyed Peas is zo geweldig onorigineel en gepikt, nog erger dan Coldplay met Talk. Moest Dick Dale al dood zijn, hij zou zich omdraaien in z'n graf. (Nu zal het dus eerder zijn van : portefeuille vul vul)

Geen opmerkingen: