25 april 2006

Barça (Day 6) - Montserrat

Ik zal jullie nog eens op de hoogte houden van wat er daar in Spanje nog allemaal gebeurd is. Op dag 6 huurden we een auto, en trokken er landinwaarts mee. We gingen op zoek naar Montserrat, een klooster ergens goed verscholen in de bergen. Het weer viel ondertussen nog steeds geweldig mee (haha, toen had iedereen echt wel reden om jaloers te zijn). Na een ellendig lange tocht kwam er eindelijk iets kloosterachtigs in zicht, moesten we nog even kilometers te voet omdat alle parkings vol stonden. Zoals altijd waren we immers niet alleen.

We konden nog met een treintje naar boven, en ja hoor, dat deden we ook. Als haringen in een ton naar boven, even kijken en constateren dat er eigenlijk buiten het zicht naar beneden niets te zien viel. Tijd voor de familiefoto. Daarmee was de tijd ook alweer gevuld en konden we de rest van de tijd verspillen aan ijsjes en autorijden.

Vermits we Barcelona even verlaten hadden, moesten we een nieuw hotel zoeken. Dat vonden we aan de zee. Daar was het poseertijd. Het zonnetje scheen, we konden even uitblazen.

Geen opmerkingen: