26 april 2006

Studderren

We vliegen er in. In het leren wel te verstaan. Het wordt zo eens tijd om te starten, om zo geen onaangename verassingen tegen te komen in de weken die volgen. Ik kijk er al volledig naar uit. Vandaag leggen we ons toe op de hedendaagse economie. Morgen gok ik op Statistiek.

Het is veel leuker om verder vooruit te kijken. Even te bedenken wat er na de examens nog zal gebeuren. Zo is er het leuke uitstapje naar de zee gepland. Blankenberge lijkt ons dit jaar te min, we zoeken het nu elders, meerbepaald in Nieuwpoort (hopen we, want er bestaan geen zekerheden meer in het leven). Daarna is er nog de Fuse-BBQ die zoals vorig jaar weer beter zal zijn dan die van Aloisiana, gevolgd door de Fuse zelf, waar ik me zal gedragen, dat is beloofd. Tussendoor krijgen we onze punten nog eens en verliezen we weer alle hoop, gevolgd door alweer een schitterende editie van Rock Werchter, dit jaar volledig met goed weer. Daarna is het weer tijd om centjes te gaan verdienen. Tenslotte blijft het dus nog spannend, gaat Jonas op vakantie in Augustus of blijft hij lekker thuis om te studeren voor die fijne tweede zit. Wie zal het zeggen? (hoogstwaarschijnlijk ikzelf uiteraard).

Start!

1 opmerking:

Glenn zei

Spijtig genoeg moet er ook nog gestudeert worden, ja !Maar bon ,je hebt toch leuke vooruitzichten voor na de examens ,hè ! :-)