30 april 2006

Ik weet eigenlijk niet wat vertellen, daarom dit :

Laten we het eens hebben over het fenomeen 'lawaai'. Meerbepaald lawaai dat er niet hoort te zijn. Niet dat het er nooit mag zijn, maar op bepaalde momenten toch liever niet. Het is zondag vandaag. Zijn er zo als bij toeval (nuja, ik ben er wel vrij zeker van) geen reglementen die zeggen dat men beter z'n gras afrijdt op dagen andere dan zondagen? Andere huishoudelijke grappen zoals boormachienen, slijpschijven, luide motoren en dergelijke horen daar dan toch ook bij. Hatelijk is het, iedereen schijnt deze regel vergeten te zijn en ik ben er zeker van, ik vind het niet zomaar uit.

Ach ja, laat het duidelijk zijn, na een tijd begint dat serieus op uw zenuwen te werken. Om nog maar te zwijgen van al dat ander lawaai soms. Zeker nu de examens er aan komen en ik dus extra prikkelbaar ben voor geluid rondom mij. Soms lijkt het er wel voor gedaan. Maar ja, dan zijn wij onverdraagzaam enzo. Wat heb ik hier ook te zagen, ik zit hier ook temidden van mijn muzikaal lawaai. We zijn allemaal jong en onbezonnen geweest he! De ouden van dagen van tegenwoordig zijn ook niet meer wat ze geweest zijn!

Volgend weekend gaan we zelf zwaar feesten. Ergens diep in de Ardennen, heel ver weg ... Enorm geheimzinnig ... enorm onwetend ... enorm spannend ...

Althans voor de mensen die er het fijne niet van kennen. Ik weet er uiteraard al alles van. Ouders zijn ook maar één keer 25 jaar getrouwd he. Normaal dat ze dan eens een feestje willen geven op een nog half geheime locatie in de Ardennen. Zonet nog een geweldige discobar geregeld! Het wordt daar feest ja! Damn, alweer foto's!

1 opmerking:

ruth zei

ik ben enorm benieuwd naar het geheimzinnige feest. Voor zo'n feest wil ik dan ook wel eens half België afrijden met de trein!