01 mei 2006

Ik ben een kampioen!

De Paashaas is op. Helemaal opgegeten van kop tot en met staart. Elk jaar weer opnieuw moet er eentje kunnen sneuvelen. Dit jaar mag hij wel van geluk spreken, hij heeft het lang volgehouden. Dat kan natuurlijk ook wel te maken hebben met het feit dat we ten tijde van dat grootste feest genaamd Pasen, nog in Barcelona zaten. Daar waren er geen Paashazen, of Paasklokken voor ons. Het maakt het feest achteraf natuurlijk dubbel zo plezant. En kijk, tot nu geniet van gehad. Chocolade smaakt me wel, kan er eigenlijk gewoon niet afblijven als ik het zie liggen. Zonde, zondaar, schandalig!

Morgen is het alweder naar scholeken te gaan. Niet veel boeiends. Twee uur access gevolgd door twee uur Duits. Dat betekent dus twee uur niksen en een beetje prutsen met de computer en twee uur nuja, nog eens niksen, want veel doen we daar toch niet tijdens die lessen. Niet dat het saai is, integendeel. Vorige les probeerden we film te kijken, maar was er geen geluid. Pech, les gedaan, 3 kwartier te vroeg. Mij hoor je niet klagen.

We gaan trouwens weer een gezellig avondje tv-kijken tegemoet. Canvas is echt wel goed bezig de laatste maanden. Alle superieure comedy-reeksen passeren de revue. Vanavond weer Hotel Babylon, Little Britain en Coupling. Over de Rechtvaardige Rechters die er nog voor komen zwijgen we, want dat stelt echt niets voor in vergelijking met die Engelse meesterwerken. Dat ik Coupling al vanbuiten ken, kan me echt niet deren, het blijft één van de beste Engelse reeksen. Het wordt nog eens tijd voor Fawlty Towers trouwens. Lang geleden dat ik daar nog iets van gezien heb. Basil en zijn meute staan nog altijd afgetekend op de eerste plaats in het klassement. Spijtig dat er slechts 12 afleveringen van gemaakt zijn. Of misschien niet goed? Hoe meer afleveringen, hoe minder de kwaliteit ... Niet altijd waar natuurlijk, maar ja, kijk naar "De Kampioenen en u begrijpt wat ik bedoel. Al waren De Kampioenen natuurlijk op voorhand verloren als het ging om grappig zijn. Nooit echt grappig geweest, eerder overacting 1ste klas en voorspelbare zever. Ik zou De Kampioenen eerde De Losers genoemd hebben, maar ja, dat van die kampioenen, dat was net de grap zeker? Nog zo'n heerlijke!

Zal ik nog meer hints geven over het geheimzinnige feest? Neen, lekker niet!

2 opmerkingen:

ruth zei

't zou anders wel tof zijn! Het geheimzinnige feest zal dan wel niet meer zoooo geheimzinnig zijn natuurlijk, maar dat vinden wij niet erg :-D

calimero zei

Mmmm chocolade, een echte verslaving!