03 mei 2006

Smsprobleem

Lekker weertje he? En toch zit Jonas met een probleem. Geen wereldprobleem hoor, eerder een banaal en onnozel probleem. Het zit zo: ik heb na een geweldig loze ingeving om 2 maal na elkaar te herladen (tja, de eerste keer leek het niet gelukt te zijn :-p) waarvoor ik 600 smsjes gratis kreeg, nog zo'n 330 smsjes over, en die vervallen binnen 4 dagen. Wat moet ik doen? Ik ben een beetje hopeloos. Ik zit dus al enkele dagen geweldig hard te denken over hoe ik ze nuttig kan opgebruiken. Niet dat ik mijn best niet doe hoor, ik sms nu ook al goor veel. Maar ja, 600, en nu dus nog 330 is ook nog altijd goor veel als je nog maar 4 dagen hebt.

Wat zou ik kunnen doen? Ik zou mijn volgende blog lekker exclusief via sms kunnen verspreiden, ik zou vuile moppen kunnen vertellen aan de mensen die het willen. Wie weet zal ik mij dus niet vervelen de volgende dagen! Het zou toch maar zonde zijn om ze zomaar verloren te laten gaan. Mensen met geweldige ideeën (dat soort ideetjes krijgt namelijk altijd voorrang) kunnen die bij de comments achterlaten. Mensen die vrezen voor hun leven bij het posten van zo'n comment kunnen ook altijd mailen naar "Jonas.Goessaert [at] Gmail.com". Gebruik deze optie ook wanneer je idee het daglicht niet mag zien, maar laat het duidelijk zijn: kleine Kevin van hier om de hoek spammen behoort niet tot de opties!

Of ja, laat gewoon eens een telefoonnummer na, dan weet ik ook wat doen! De mensen wiens telefoonnummer ik al heb, hebben dikke pech hahahahaha!

1 opmerking:

moi zei

kieke, wat zit gij nog naar mij te mailen... de perfecte kans om te smsen en ge hebt ze versmeten...
ge verdient uw 600 smsen niet he... diepe teleurstelling!