29 mei 2006

Zo Hrof

We hebben weer eens lekker zot gedaan. Kapot van het examen Recht en dus moesten we onszelf eens goed belonen. Hoe beloont Jonas zichzelf? Niet door zichzelf op een ijsje te trakteren (bij dit weer horen ook niet echt van die dingen), niet door eens weet ik veel wat te doen waar ik later hoogstwaarschijnlijk spijt van zou hebben. Neen, ik ga simpelweg nog eens naar de Mediamarkt. Mensen die mij kennen zijn uiteraard op de hoogte van mijn verslaving. Ik ben verslaafd aan de Mediamarkt. Wie komt er nu ook op het idee om er eentje zo dicht bij mijn school te plaatsen, dat is er uiteraard om vragen. Mijn bedoelingen waren duidelijk, geld uitgeven. Op voorhand had ik wel al het plan om de nieuwe CD van Praga Khan te kopen. Ik was die als bij toeval al eens eerder tegengekomen op het wereldwijde web en vond (en vind hem nog steeds) super.

Van het één komt uiteraard het ander. Nog maar een halve minuut binnen of ik zag al wat anders liggen. Alles van Fawlty Towers voor maar 13 euro. Drie DVD's vol hilariteit. 374 Minuten, ofte 3,4 cent per minuut. Echt duur kan je dat niet noemen. Zeker als je weet dat ik Fawlty Towers, alle twaalf de afleveringen nog maar een keer of vijftienhonderd gezien heb en ik ze dus vooral nog niet half (misschien zelfs helemaal) vanbuiten ken. Gun mij dat pleziertje even, wil je? Nu alleen nog ontdekken hoe ik dat spul afgespeeld krijg op de pc. Die heeft namelijk constant kuren als het over DVD's gaat. Digitale Kopieerbeveiliging en van die zever. Maar ik kom er wel uit, wees gerust. Nu nog Green Wing en Little Britain op DVD vinden en het is compleet. Die zijn voorlopig nog steeds onvindbaar. Een echte schande, want ze bestaan!

Gisteren trouwens werd dit blog compleet onterecht volgespamd door één of andere onbeduidende site (niet echt de moeite gedaan om te kijken dewelke). Nu lijkt het ineens of ik veel meer comments heb op mijn berichten omdat die pipo's overal identieke comments (af en toe eens wat variatie) hebben bijgezet. Dit alles een keer of dertig. Enorm interessant. Bij een volgende keer voel ik mij gedwongen om de verificatie voor comments weer aan te zetten, dan is het bye bye spam. Het verwijderen kan beginnen.

Ahja, ik heb ook nog eens een examen gehad vandaag! Handelsrecht, Vennootschapsrecht en Vennootschapsboekhouden. Redelijk gegaan, we zien wel waar we uitkomen. Er zijn geen zekerheden meer in het leven. Het volgende examen heb ik pas volgende week dinsdag. Even mijn klasgenoten plagen : ik heb geen examen Sociologie en geen examen Engels meer dankzij een vrijstelling! Ha, wat ben ik toch een smeerlap.

5 opmerkingen:

Glenn zei

Yeah, ik zou mezelf ook belonen met Mediamarkt !8-)
Ik ben blij dat je examen tich goed is gegaan, en met die vrijstelling mag je toch wel blij zijn zeker ? :-)

Assepoes zei

Hai,
Ik heb morgen examen economie, onder andere ook vennootschapsboekhouden; we gaan ervoor!
Btw, mijn liefje zit ook in EHSAL en heeft morgen sociologie (een vak dat hij meesleurt van 2de kan in 1ste lic, tssss ).
Groetjes

Assepoes zei

Woops, vergeten mijn link te geven...

Sara zei

Als ontspanning en om de stress tegen te gaan kom ik hier jonas zijn blogjes lezen.. Dus kvind dat precies niet erg dat je je voornemen niet nakomt! btw: http://users.skynet.be/antiheld/rw2006/
nog 29 dagen 5uur, 38 min en 10 sec ... HEEERLIJK!
en nu ...ETEN! Goed leren vandaag é Zoen x

Sara zei

Woehoe, nóg beter welliswaar! En nee nee werchter begint dit jaar op 28 juni om 12u :) Ja idd dan heb ik mijn laatste examen afgelegd en ga'k inkopen doen héhé!