10 juni 2006

Die Sonne

Ik ben ook maar een man en daarom moet ik dus verplicht voetbal kijken. Zo hard tegen mijn zin, niet te doen. Gisteren begon eindelijk het WK met een geweldig boertige openingsceremonie. Wederom typisch Duits, met mooie pakjes en koebellen enzo. Bijzonder oninteressant allemaal. De Duitse woordenschat bleek interessanter. Om zes uur begon het spectakel pas met de openingsmatch. Deze was zeker bekijkbaar en is nu al historisch door de 6 doelpunten die gemaakt werden. Joepie! De tweede match, daar viel ik bij in slaap. Gelukkig was er Monthy Python op Canvas, en dat al om kwart na tien. Zo vroeg, waar gaan we dat schrijven? (iedereen in koor : Op uw blog Jonas!)

Het is echt een geweldig blokweertje de laatste dagen. Komt daar al die sport nog eens bij, genoeg om afgeleid te worden dus, een beetje hatelijk misschien. maarkom, we smijten ons er wel door. Ik zal lekker in het zonnetje gaan zitten en daar een beetje gaan genieten van mijn hooikoorts waar ik de laatste dagen toch wel meer last van heb. Ik moet het nu niet meer wagen om met lenzen rond te lopen, ik houd het er gewoon niet meer mee uit. Gelukkig heb ik tegenwoordig een bril waarmee ik me durf vertonen, dat was vroeger niet echt het geval.

Herinnert er zich nog iemand mijn belofte? Ik ging de komende weken minder bloggen, mooi mislukt dus.

Vanavond Argentinië - Ivoorkust, ofte Argentinië - Beveren. Dat allemaal onder de leiding van onze aller Belgische scheidsrechter daar in Duitsland. Of hebben ze mij weer dingen wijsgemaakt?

2 opmerkingen:

Assepoes zei

De zit hier nog iemand te snuiven en te snotteren, en te vloeken dat haar lenzen enorm pieken in die bijgevolg zeer tranerige ogen...

Anne zei

Minder bloggen tijdens de examens? Dat gaat niet... We hebben immers ons pleziertjes nodig :)