14 juni 2006

fuck me botjes

Het lijkt dat mijn gebeden verhoord zijn. Het regent, dondert en bliksemt al de hele voormiddag. Ik kan dus weer genieten van een optimale concentratie ter voorbereiding van dat laatste examen. Dat is dus pas vrijdag om 14.00, nog veel te lang naar mijn eigen bescheiden goesting. Ok, ik heb nog wel meer tijd, maar toch, er zijn er die eerder gedaan hebben en dan is Jonas jaloers he. Statistiek lijkt nog steeds te gaan lukken, maar ik moet eerlijk toegeven, aan de moeilijke oefeningen moet ik nog steeds beginnen. Misschien best dat ik nog zoveel tijd heb dus.

Daarnet even op de site van Stubru naar de audiofragmentjes van Peter Van De Veire geluisterd. Peter belt met Gudrun uit Duitsland om te peilen of ze klaar is voor het WK. Hilarisch, zeker een aanrader voor mensen die zwaar onder de examenstress zitten. Surf zelf ook eens. De link zet ik hier lekker niet, Stubru linkt ook niet naar mijn blog he! (al staat stubru wel bij m'n links in de rechterkolom). Peter Van De Veire is een talent, een talen zeg ik u! Ik mis meneer Oosterlinck niet meer, die heeft totaal afgedaan!

4 opmerkingen:

Sara zei

Gebeden werden aanhoord! Magk ni mee naar zee :)
Bah statistiek is vuil !!!! :)

Anneke zei

En ja hoor, nu het slecht weer is, is Anneke haar concentratie nog lager dan het niveau op VTM.

Maar ik heb eigenlijk niet te klagen, aangezien het openboek is morgen. Jawel, ik heb een dagje 'congé'. :P

fuckmebotjes zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
fuckmebotjes zei

Ja diene Peter van de radio, gewoon subliem. Die man met zijn gestolen fiets op Werchter was ook wel top. Een ode aan Peter ...
http://fuckmebotjes.com