03 juni 2006

ILT

Gisteren zat ik nog volledig zonder inspiratie. Maar een mailtje waar ik ineens op terechtkwam heeft die situatie helemaal omgedraaid. Ik ben verlost, ik kan weer bladzijden volzeveren over de dingen des levens. Laten we het even zeer beperkt houden en enkel iets schrijven over bijvoorbeeld I Love Techno editie 2006, 21 oktober 2006 in Flanders Expo te Gent.

Vandaag begon de voorverkoop en die gaat traditiegetrouw gepaard met een zogenaamde "Ticket Stunt". Dit jaar bestond deze er in dat de eerste 500 mensen die hun ticket online aankochten, een upgrade kregen naar een VIP-Ticket. Daarbij kregen ze nog een gratis ILT-T-Shirt extra. U hoort me uiteraard al aankomen. Ik was op post! Om 10 uur begon de voorverkoop en om 10 na 10 was ik reeds in het bezit van 2 tickets (leve dat online bankieren!). Zoals de zaken er nu voorstaan, zal ik gaan met mijn broer, ook een hevige fan van I Love Techno. Hij mag dit jaar voor het eerst gaan. Correctie: hij gaat voor het eerst dit jaar, aangezien hij al een ticket heeft kunnen ze hem dat moeilijk nog gaan weigeren he! De anderen waar ik vorig jaar mee geweest zijn (ja, jullie daar!) hebben precies niet evenveel zin om ook dit jaar weer te gaan. Zo'n foute gedachten toch, hoe durven ze dat denken. Maar broers ondereen, aangevuld met nog wat extra mensen kunnen zich ook amuseren. Zeker nu Kraftwerk absolute headliner is. Nu ik er aan denk, die Oasisfans waar ik vorig jaar dus samen mee naar ILT geweest ben, die hadden het zo niet voor Kraftwerk ... zou daar de reden liggen ...

Voor de mensen die geen enkele interesse tonen in ILT, maar wel graaf fotootjes kijken, of voor de mensen die het leuk vinden en ook graag fotootjes kijken ... ziehier (volgen die link!) de foto's van vorig jaar!

3 opmerkingen:

Sara zei

Laat ik hier even een ongelofelijk lekker jaloerse 'jeeej' neerschrijven. :) haha... weer een feestje dat ik mis

Glenn zei

Broers ondereen , moet ook kunnen he ! :-)

Jonas zei

ja tuurlijk, ben er nog mee naar Groove City geweest vorig jaar ;-) (ook bewijzen bij mijn foto's ;-))