18 januari 2007

Dilemma

Verschrikkelijke dilemma's ten huize Goessaert. Alhoewel neen, het valt allemaal nogal mee. Het is lang geleden, maar hier volgt nog eens een blog dat over voetbal gaat. (Kots, kots, voor bepaalde mensen, misschien eerder joepie voor anderen).

Wat moet je doen? Een vriend van mijn broer heeft zich tijdens de eerste speelhelft van het seizoen opgewerkt tot het eerste elftal van OHL (tweede klasse) en mag vermoedelijk voor het eerst beginnen in de basis. Schitterend nieuws. Spijtig genoeg is de match op verplaatsing en dan nog wel net op het veld van KV Mechelen. Dat is nu toch wel toevallig de ploeg waar mijn broer een fanatieke supporter van is. Hij staat er elke keer als er gevoetbald wordt (en als hij tijd heeft uiteraard).

Probleem dus, voor wie gaan we supporteren? Normaal staat hij in Vak I als ik me niet vergis, daar waar de hevigste KV-Supporters staan. Wat doet hij nu ... Hij koopt een ticket dat bijna dubbel zo duur is, voor de zitplaatsen aan de overkant, om toch te kunnen supporteren voor de beide ploegen. Als dat niet schoon is. Ik ben werkelijk half ontroerd en hoop dat het een geweldig gelijkspel wordt. Vriendschap, aaaah ...

En dan zwijgen we nog over binnenkort: A.A.Gent - KV Mechelen in de beker van België. Papa is nogal voorstander van A.A.Gent, broer eigenlijk ook ... Dat wordt afzien, maar er zal toch steeds een fijne ploeg een ronde verder gaan.

Ik zal het nooit meer doen. Ik zwijg weer een half jaar over voetbal!

2 opmerkingen:

Contessa zei

lol... dit is een post waar ik helemaal niets van begrijp. :)

kaat zei

het was een woordspeling (totaal niet ;)) mss omdat ik frans had vandaag kweet niet.
enja ik ben een héél grote schande op zich ;)