17 januari 2007

En God gaf zijn bloemetjes water.

Er zijn weer records gebroken. Vandaag stond ik na exact 12 minuten fietsen thuis aan de deur. Ik belde als een zot, geen zin om de sleutel te zoeken en geen zin om de gang vuil te maken.

Het druppelde toen ik in Mechelen vertrok. De uitspraak "Er was geen vuiltje aan de lucht" ging toen nog op. Toen ik echter 2 minuten later doorweekt was tot op het vel, dacht ik er al een klein beetje anders over. Ik zette me op de trappers en ging fenomenaal hard gaan fietsen. Het was meteen ook beslist, ik ging vanavond niet meer fitnessen, ik was namelijk al bezig. De regen bleef maar komen, en ik werd maar natter. Ik ging steeds harder en harder fietsen. Even was ik bang dat ik onderuit zou gaan op het gladde wegdek, maar van dat onheil werd ik gelukkig nog gespaard.
Thuis wachtte me een warme douche, hemels!

Het examen Marketingbeleid viel toch wel een beetje tegen. Een beetje te veel muggengezift en te veel details, maar soit, we zien wel hoeveel we halen. Normaal gezien zeker een 8, maar ja, dat is niet genoeg om er door te zijn uiteraard. 5 Februari krijg ik mijn punten naar het schijnt, dat wordt leuk.

En voor de geïnteresseerden. Renovatie - Deel 2. De volgende hoek van mijn kamer!

8 opmerkingen:

kaat zei

ben jij op inet stiekem een westvlaming?

MO HOW SECH ;)

(ik kom meer buiten als je denk hoor ;))
Wie reist het land af als hij examens heeft? (ik)
Wie gaat naar de solden ? (ik)
Maar om te gaan stemmen, seg, kan dan wel leukere ontspanning bedenken.

beate zei

dat blond jongetje ziet er erg schattig uit!!

Jonas zei

En ik niet ofzo? pfuh! ;-)

kleintje zei

Ik kijk er al naar uit om morgen mij door de storm te wagen...wsl ben ik tegen het einde van het examen dan wel weer droog :)
Wanneer is het volgende ?

Glenn zei

"Da's geen weer om een hond door te jagen", dacht ik dan wanneer ik naar buiten keek :p Ik moest eens weten (niet dat ik dan zou lachen ofzo ;))

beate zei

jonas, je bent ongelooflijk sexy! :)
nu content? ;)

Contessa zei

hmm... ik had gisteren ook de eer een gratis douche te krijgen en was helemaal nat. Ach ja... tkan niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn hé

assepoes zei

hey jonas, mijn liefste prins had gisteren nét hetzelfde examen als jij, ik ben er zeker va, dat jullie in hetzelfde lokaal zaten: die positive vibes niet gevoeld ;-)
Groetjes, en geef ze nog hé!