31 januari 2007

Vandaag is ZWART!

Ok. Jonas is weer eens zwaar en overdreven slechtgezind voor de komende uren. Het draait om scholen en punten van examens. Elke keer weer slaagt Ehsal er in om te klungelen en te blunderen als het op punten aankomt. Remember de keer dat ze voor het eerst de punten online zetten. De site lag 3 dagen plat omdat iedereen tegelijk z'n punten wou. Nu is het veel erger. Er zijn namelijk mensen die hun punten al hebben. Anderen hebben geen toegang meer.

Wat is er nu weer gebeurd? Jawel, iemand was zo slim om de punten gewoon al online te zetten, terwijl ze pas maandag vrijgegeven mochten worden. Door middel van een bepaalde link kon je eraan geraken, maar je moest je haasten. Iemand is blijkbaar gaan lekken bij Ehsal, of ze hebben het zelf ontdekt. De link is dood, en niemand geraakt nog aan z'n punten. Er zijn heel veel mensen die op tijd waren, Jonas was te laat. Bedankt aan de mens die ervoor gezorgd heeft dat de punten weer weg zijn, u bent een fijn mens. Als u handelde omdat u dat moest van uw overste, tot daar toe. Als u een student was, die naar Ehsal belde om te vragen of de punten wel juist waren, ... sterf dan, en liefst heel pijnlijk. (Tenzij ik u ken enzo, dan wens ik u slechts een hele zware griep toe ...)

Jonas is dus een beetje pissed over deze situatie. Wat maakt het uit of men z'n punten nu al weet, of maandag pas. De helft heeft ze nu al, dan heeft de andere helft er ook recht op denk ik zo. Waar denkt Ehsal mee bezig te zijn?

3 opmerkingen:

Kimmi zei

Bweik, ons rapportje sta morgen online, ook eerste keer dat ze zo'n dingen op internet zetten. 't Zal ook leuk worden, met zen allen surfen naar dezelfde site op hetzelfde moment 8)

Coudie zei

Ik heb er zelfs nog helemaal geen idee van waar en wanneer ik die punten mag verwachten. Maar euh, als ze (Eshal) in fout zijn, kunnen ze er maar beter voor zorgen dat iedereen zijn / haar punten weet. Zo krijgen ze minder ontevreden studenten. En daar draait het toch om?

F. zei

Morgen ons laatste examen, en toch moeten wij nog drie (3!) weken wachten op onze resultaten... De proffen zullen zelf nog wat tijd nodig hebben om het juiste antwoord te vinden zeker?!