04 februari 2007

Overzicht

Vanavond mogen we weer zwaaien met het handje naar de vakantie, want die is alweer volledig voorbij. We hebben ons enkele dagen mogen vervelen (Maandag, dinsdag) om ons vervolgens weer enkele dagen te gaan amuseren (Woensdag, donderdag en met vrijdag als hoogtepunt). Zaterdag en zondag dienden dan weer om uit te blazen van al die activiteiten. Een pluim ook voor diegene die er voor zorgde dat de punten toch online kwamen. Geen pluim voor de pipo die er voor zorgde dat lesvrije weken niet voor iedereen op hetzelfde moment vallen. Alhoewel ja, dat is eigenlijk muggeziften.

Vanaf morgen is het weer werken geblazen. Het zogenaamde "Ecoman-spel" gaat namelijk van start, en dit tot volgende week vrijdag. Een hele week spelletjes spelen dus. We mogen ons zolang allemaal belangrijke managers wanen en enorm belangrijke beslissingen nemen in verband met ons fictieve bedrijfje. Elk jaar weer produceren die fictieve bedrijfjes fitnesstoestellen, waar blijven ze het toch halen. We staan er niet alleen voor, integendeel. Er is nog zoiets als concurrentie, maar die gaan we uiteraard allemaal vakkundig doodmaken. De fitnesswereld is van ons, punt uit!

Vandaag ging het gewoon z'n gangetje en deed ik zowat niets, buiten aan marktonderzoek doen in de fitness. Als het mij even past de komende dagen, dan komt er ook nog een blogje met een allesomvattend verslag over mijn kamertje. Het is ondertussen als het ware al een stokje aan het worden, dat kamergedoe. Wie had dat gedacht, een tijdje terug.

Vergeet ondertussen die petitie niet, dan ga ik terwijl even (even heel lang, des te leuker) denken over een opdracht die ik daarnet gekregen heb ...

1 opmerking:

Glenn zei

Eerst wil ik je nog feliciteren met je punten, dus ... een dikke proficiat, Jonas !

is er een betere manier om te bekomen van de examenstress dan amusement en hoogtepunten ? :)
Kop op nu, de ├ęchte vakantie komt altijd maar dichterbij he ... En zo'n spel is toch ook wel toffer dan les, nee ?

En ooh, idd , de petitie ... best niet vergeten van die ook te gaan tekenen ! :)