28 april 2007

Communiefeesten alom!

De communiefeesten komen er aan. Vandaag het eerste, volgende week dinsdag het tweede en tenslote op 13 mei het derde. De eerste twee zal ik present zijn, het laatste zal ik moeten passen, aangezien dat zo ongeveer een week voor de examens valt en ik niet al te veel tijd meer zal te verliezen hebben.

Communiefeesten zijn over het algemeen wel leuk in onze familie. Geen saaie bedoeningen, wel heel avontuurlijke dingen. Vandaag gaan we bijvoorbeeld met heel de familie bowlen, kwestie van eens heel actief te gaan doen. Dinsdag is het ook op verplaatsing te doen.

Vroeger was zo'n feest niet compleet als er geen stoelendans gedaan werd. Probeer het je in te beelden, een hele familie (toch steeds minstens 20 à 30 man die actief deelnam, leeftijd 2 tot ver in de 80) die als een bende idioten rond een geweldig grote cirkel stoelen loopt. Wanneer de muziek stilvalt begint dan de chaos. Dat wordt nu niet meer gedaan, de laatste keer was al enkele jaren geleden. Zijn we te volwassen geworden?

Tegenwoordig is het stoelendansen vervangen door het springkasteel. En ohja, als het even meezit is dat ook voor "jong" en euh "minder jong". Kijk bij die laatste vooral ook eens naar de volgende foto. Dan ziet u de moeder des huizes geweldig tegen de vlakte gaan. We zijn zo als als we ons voelen, meneer!

Geen opmerkingen: