19 mei 2007

Konijn met stress

Jawel, het is eindelijk zover! Eindelijk begint de druk zich op te hopen. Ik begin eindelijk door te hebben dat leren op voorhand echt wel nuttig is. De op voorhand is er natuurlijk al lang niet meer bij, overmorgen heb ik m'n eerste examen al. Internationale Economie én Europees Beleid. Twee vakken, één examen, één punt. Haal je op het eerste 3 en op het tweede 15, dan mag je beide hermaken, want ja, in het totaal gebuisd ... Domste regeling ever, maar kom, daarvoor gaan we naar school he. We gaan niet om een tien te halen, eerder voor een ... elf ofzo!

Daarna volgen er nog tien andere examens, het laatste examen al op 16 juni. Iemand die goed kan tellen, ziet meteen dat dat elf examens zijn op 27 dagen. Zeker ook niet vergeten te vermelden dat ik na het derde examen 6 dagen "vrij" ben. U ziet, het wordt een redelijk drukke periode.

Maandag dus dat eerste examen. Ik heb er niet echt een goed oog in. Het bleek nogal veel leerstof te zijn en nogal ingewikkeld van tijd tot tijd. Ik vrees dat ik goed ga mogen scoren op Europees Beleid om mijn punten voor Internationale Economie op te halen. Er is natuurlijk nog morgen, morgen kunnen we nog een beetje herhalen. En dingen in mijn hoofd rammen. Heeldere mappen (twee om precies te zijn)

4 opmerkingen:

Kimmi zei

Vroeger waren bij mij alle vakken zo. 2, 3, 4 vakken in 1 module en als er 1 buis bij was dan moest ge alle vakken in die module opnieuw doen 8) Da's pas dom! :p 'k Heb zo wel 1 keer een grandioze 2de zit gehad. Anyway, veel succes met de examens!

pink fluffy dinosaur zei

het leven van een student is hard hé ;)
alvast veel succes morgen

Lime zei

Véél succes!
Hoe is je examen geweest??

roedi zei

damn, uw blok-kalender is luguber !!