16 augustus 2007

Wat Carglass beweert, is waar!

Toen we na de voorstelling van de zonnewagen vorige week terug naar huis reden, werden we aangevallen door twee steentjes. Twee steentjes in onze voorruit. Mooi naast elkaar, met een centimetertje ertussen.

Een ster in je voorruit, wat zegt Carglass daarvan? Als ze kleiner is dan een 2 euro muntstuk, dan kan het heel gemakkelijk gemaakt worden. Maar we moeten opletten! Namelijk: door het mogelijke grote verschil tussen de warme temperaturen buiten en de eerde koude temperatuur door de airco, kan een ster wel eens doorscheuren.

Ja, we lachten, en we lachten luid.

Enkele dagen later zat er een scheur van 30 centimeter in de voorruit en het was geen droom. Meer nog, ze leek gewoon verder door te scheuren elke keer als ik m'n rug draaide. Klein probleempje dus. Vooral ook omdat de andere auto voor onderhoud in de garage stond en ik niet al te veel zin had om met zo'n gebroken ruit te gaan rondrijden.

Gelukkig was de auto net klaar (volgens mij heb ik hard genoeg gezaagd aan de telefoon) en kon ik hem gaan wisselen. Ondertussen was er nog een 15-tal centimeter aan scheur bijgekomen. Eind goed, al goed.

Ondertussen zit ook mijn eerste examen er op. Gemengde gevoelens. 3/4de ging redelijk, maar één stuk ging langs geen kanten. Het was een algemene tendens, dus dat valt nog wel mee, maar toch. De punten worden uitgedeeld aan de 'meet' en we zullen wel zien zeker?

En terwijl zit mijn grote liefde, Anneke, 3 dagen op Pukkelpop. U mag drie keer raden wie er hier geweldig jaloers is ...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb uw grote liefde gisteren zien voorbijlopen vlak voor het optreden van the editors.

Anoniem zei

en vandaag heb ik ze ook weer zien lopen. dus weer n zekerheid van dat ze niet op n schlagerfestival verzeild is geraakt. ;)