05 november 2007

Holiday On Ice - Mystery

Momenteel zonder twijfel het populairste optreden bij mensen uit mijn naaste omgeving worden de Queens of the stone age op 2 maart in de Lotto Arena in Antwerpen. Met mij erbij zijn er nu al ongeveer 8 mensen die ook present zullen zijn. Haast je dus, want er is slechts een capaciteit van 7.500 mensen (speciaal even opgezocht, graag gedaan). Als er één groep is die rockt, dan zijn het wel de Queens, ik kijk er nu al naar uit, het is slechts 4 maand wachten.

Iets dat een beetje minder rockt, maar wel schittert op zijn manier is Holiday on Ice. U vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af waar een geweldig stoer ogende kerel als mezelve het haalt om naar zo'n show te gaan kijken. Wel, het is simpel, we waren uitgenodigd voor een persuitstapje. Anneke en ik trokken daarom met de bus naar Metz (ja, u leest het goed) om de show daar in "avant-première" te gaan bekijken.

Een mens moet er al wat voor over hebben. De rit met de bus duurde meer dan 3 uur, verveling alom. Gelukkig kregen we wat extraatjes zoals een rondleiding backstage ("joo, da is dei ien van sterre oep et aas") en een middagmaal met voorgerecht en hoofdschotel dat we op twintig minuten binnenwerkten. Ja ok, we waren laat, ziet u.

De show zelf was zeker de moeite waard. Er viel menig "ooh" en "aah" en ook af en toe een schaatser, maar dat werd hen vergeven. Het begon allemaal een beetje stroef en oninteressant, maar als je tijdens de pauze zegt dat het eerste stuk wel wat langer had mogen duren, dan zal dat wel betekenen dat het goed was zeker? (wetende dat dit stuk bijna een uur geduurd had). Het was dus zeker de moeite waard, maar de vraag is of een mens daar tot €39 voor wil geven om de show te zien als ze in december in België passeert ... Foto's (backstage, voor de show) hier

De terugrit was zo mogelijk nog saaier. We vertrokken om 17.04 en we stonden terug in de woonkamer ten huize Goessaert om iets na tienen, overdreven lang. Volgende keer gaan we met de auto!

Geen opmerkingen: